top of page

Världsbokdagen

Uppdaterat: 6 juli

Den 23:e april är det dags att fira Världsbokdagen – en speciell dag dedikerad till litteraturens unika förmåga att förena människor från hela världen.

På BUP Spektrum vill vi passa på att hylla de författare som med sina ord och berättelser kontinuerligt berikar vår värld. Deras verk öppnar nya världar för oss och ger oss nya perspektiv på vår egen verklighet.

Böcker spelar en avgörande roll i barns psykiska utveckling. De bidrar inte bara till att forma medvetna och reflekterande unga personer, men också till att skapa ovärderliga stunder av närhet och samvaro. En godnattsaga mellan förälder och barn är oersättlig och behöver värnas alltmer i vår digitala tidsålder. Att läsa tillsammans ger ett avbrott från måsten och vardagsaktiviteter. Det är också ett tillfälle att prata om känslor och tankar samtidigt som det hjälper barnet att utveckla sitt språk.

Låt oss tillsammans värna om dessa magiska stunder och fortsätta inspirera våra barn att utforska sin kreativitet, empati och drömmar genom böckernas värld.

Låt oss tillsammans bevara magin i dessa stunder och fortsätta inspirera våra barn att utveckla sin kreativitet, empati och drömmar.
Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page