top of page

"Våra barn är det mest värdefulla vi har och för mig är det viktigt att vara nyfiken och intresserad av just det unika barnet jag möter. Jag lyssnar med ett öppet sinne, utan förutbestämda frågor, lösningar och diagnoser."

Krisztina Pösz

Specialist i barn- och ungdomspsykiatri

Mer om mig

Krisztina Pösz bild

Krisztina Pösz

Jag har haft en passion för medicin sedan jag var liten och min dröm om att bli läkare har följt mig genom åren. Jag har lång erfarenhet då jag började jobba som läkare inom barn- och ungdomspsykiatrin för 20 år sedan. Varje dag möter jag nya utmaningar och lär mig något nytt, tack vare mina patienter.  Utöver de vanligast efterfrågade diagnoser aktuellt som ADHD, ADD och autism, utför jag även utredningar och behandlingar för depression, ångest, tvång, tics och andra psykiatriska tillstånd. Mitt expertområde är att utreda och behandla i de alla svåraste och komplicerade patientfallen.

OMDÖMEN

Jag är stolt över att dela feedback från mitt arbete med dig.

FAMILJ 15-ÅRIG PATIENT

"Jag vill först och främst tacka dig så hemskt mycket för läkarintyget som jag fick igår med posten. Och tack för allt du har gjort för hela familjen. Du är en fantastisk person!"

AVDELNINGSCHEF BUP

"Du är fantastisk Krisztina, på väldigt många sätt. Vi är enormt tacksamma för dig och allt du gör för vår klinik och regionens barn och unga!!!"

MAMMA 5-ÅRIG PATIENT

"Jag kan inte förstå hur du kan vara så oerhört generös. Vet inte om jag stött på någon med ett så stort hjärta. Herregud vilken skillnad du gör för människor och för barnen."

Läs mer om teamet

Tillsammans är vi ett starkt team, samarbetande för att förbättra vården och förstå våra patienter. Genom ömsesidig respekt och kommunikation strävar vi efter att skapa en trygg och omtänksam miljö. Vi ser varje patient som en viktig del av vårt team och är engagerade i att möta deras individuella behov. Tillsammans arbetar vi för att bli bättre och öka vår insikt för att kunna erbjuda den bästa vården möjligt.

bottom of page